‘’HATAY’I SAVAŞ AİLESİ DEĞİL, MİLLET YÖNETECEK’’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, ‘Biz artık Büyükşehri Hataylılar yönetsin istiyoruz ‘’1 Nisan’dan itibaren Büyükşehri Metin Savaş, Mehmet Savaş değil bu millet yönetecek’ dedi.

‘’HATAY’I SAVAŞ AİLESİ DEĞİL, MİLLET YÖNETECEK’’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, ‘Biz artık Büyükşehri Hataylılar yönetsin istiyoruz ‘’1 Nisan’dan itibaren Büyükşehri Metin Savaş, Mehmet Savaş değil bu millet yönetecek’ dedi.
Kırıkhan Özyörük mahallesini ziyaret eden İbrahim Güler, beraberinde Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu ve Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ile çok sayda vatandaşlar katıldı.


DAVULLU ZURNALI MİTİNG
Kırıkhan Özyörük mahallesinde gerçekleşen miting havasındaki toplantı vatandaşların yoğun ilgisi ve davul zurnalarla düğün havasında gerçekleşti. Güler, burada yaptığı konuşmada, “Alt yapı başta olmak üzere kanalizasyon, köy arası yollar dâhil asfaltı dökülmemiş yol kalmayacak.
Şunu da herkes iyi bilmelidir ki; Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır.” dedi.
“Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı Hatay’a mührünü vuracak, 15 ilçede ve Büyükşehir Belediyesinde galip gelecektir” dedi.


HATAYLI ‘KIZIL ELMAYA’ KOŞTU
‘Hatay gülecek Savaş bitecek’ sloganları ile konuşmasını sürdüren Güler, “Biz 2,5 yıl önce Türk milleti olarak FETÖ darbe girişimine maruz kaldık. Bu millet bir elinde Türk bayrağı çıplak elle hainlere direndi.
Ve iki ay sonra ordumuz EL BAB’A girdi orada 72 şehit verdik. Aradan 15 ay geçti bu kez AFRİN’E 72 uçakla girdik. Ordumuz Afrin’e doğru giderken yolda bir ablamız kurban kesti. ‘’Ordu yola çıkmışsa sefer başlamıştır’’ diyerek kanını askerlerimizin alnına sürdü. Kırıkhan’a Reyhanlı’ya roketler düşüyordu ama Hataylı evinden çıkmadı toprağını terk etmedi. Akın akın sınıra koşan vatandaşlara nereye diye sorduklarında şartsız koşulsuz ‘’Kızıl Elmaya ‘’ demişlerdi.
BÜYÜKŞEHRİ METİN SAVAŞ, MEHMET SAVAŞ DEĞİL MİLLET YÖNETECEK
İşte biz bu kadar güçlü bir ordunun, bu kadar güçlü bir milletin evlatlarıyız. Bu nedenle Hatay kutsal bir şehir, bu nedenle biz artık Büyükşehri Hataylılar yönetsin istiyoruz ‘’1 Nisan’dan itibaren Büyükşehri Metin Savaş, Mehmet Savaş değil bu millet yönetecek’’ dedi.
HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ
Büyükşehir Başkan adayı Güler, son olarak “Bu memlekette yaşayan hiç kimseyi bir birinden ayırt etmeden, herkese eşit hizmet yapacağım size söz veriyorum. Hepinizin duasını ve desteğini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.