İSKENDERUN DEVLET HASTANESİNDE UYUM EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSKENDERUN DEVLET HASTANESİNDE UYUM EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kanser Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen uyum eğitimleri, 24-25 Haziran tarihlerinde İskenderun Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.

Eğitimler, Kanser Dairesi Başkanı Dr. Murat Türkyılmaz, Şube Müdürü İsmet Dede, Dr. Fahriye Ünlü ve Radyoloji Teknisyeni Ece Erdoğan tarafından sunulan sunumlar ve maket üzerinde yapılan uygulamalarla yürütüldü. Eğitimlere, Hatay Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Arif Yeniçeri ve başkan yardımcıları da katılım gösterdi. Eğitimler, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Kanser Birimi ve İskenderun KETEM bünyesinde aktif görev yapan personele yönelik olarak gerçekleştirildi. Bu eğitimlerin amacı, kanser tarama ve erken teşhis konularında sağlık personelinin bilgi ve becerilerini artırmak, yeni gelişmeleri ve uygulamaları paylaşmak ve bu sayede halk sağlığı hizmetlerinin kalitesini artırmaktır. Eğitimlerde, kanserin erken teşhisi, tarama yöntemleri, radyolojik teknikler ve hasta iletişimi gibi konular ele alındı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.