YAŞAM BECERİLERİ

Ted Hatay Koleji Öğrencileri “Yaşam Becerileri Eğitimi” yaşam için eğitimdir. Yaşamın zenginleştirilip güçlendirilmesi amacı ile becerilerin bilinçli olarak geliştirilmesi, bireysel potansiyelin tümüyle kullanılması yolunda önemli bir adımdır.

YAŞAM BECERİLERİ

Ted Hatay Koleji Öğrencileri “Yaşam Becerileri Eğitimi” yaşam için eğitimdir. Yaşamın zenginleştirilip güçlendirilmesi amacı ile becerilerin bilinçli olarak geliştirilmesi, bireysel potansiyelin tümüyle kullanılması yolunda önemli bir adımdır. Birçok insan gibi yaşamdaki pek çok faaliyeti gerçekleştirmek için kavramsal, psiko-motor, duygusal becerilerini geliştirmeye yönelik ihtiyaçları doğrultusunda planlanan yaşam becerileri eğitimi okulumuzda hem teorik hem de uygulamalı olarak uygulanıyor. Öğrencilerimize bu süreçte yaşama yön veren değerleri, tutumları ve amaçları belirleme, karar verme, problem çözme, planlama, uygulama, değerlendirme, keşfetme ve iletişim kurma gibi önemli yaşam becerileri kazandırılıyor. Yapılan uygulamalar sonrası kravat bağlamayı öğrenen öğrencilerimizin heyecanları bu dersin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencilerimiz daha sonra sınıftaki dolaplarını düzenlediler ve evde de aynı şekilde dolaplarını düzenleme kararı aldılar. HABER MERKEZİ

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.