İSTE ÖĞRETİM ÜYELERİ HASSA’DA KÜTÜPHANE AÇTI 

İSTE ÖĞRETİM ÜYELERİ HASSA’DA KÜTÜPHANE AÇTI 

Hatay’ın Hassa ilçesinin kırsalında eğitim veren Dedemli İlkokulu’nda, İskenderun Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gülnaz Özcan ve eşi Prof. Dr. Tahir Özcan’ın katkılarıyla Şehit Mehmet Özcan Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Türkiye genelinde sadece köy okullarına eğitim materyali ve kütüphane desteği sunan bir sivil toplum platformunun gönüllüsü olan İSTE öğretim üyesi Prof. Dr. Gülnaz Özcan, bu seferki desteğini hem yaşadığı kent olan Hatay’a hem de eşi Prof. Dr. Tahir Özcan’ın Şehit Abisi için Hassa ilçesi Dedemli kırsal mahallesi ilkokuluna kütüphaneye destek olarak sundu. 

Açılış törenine Prof. Dr. Tahir Özcan, Prof. Dr. Gülnaz Özcan, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar, Dedemli İlkokul Müdürü ve Dedemli Anaokulu Öğretmeni katılarak açılış kurdelesini birlikte kestiler. 

Şehit Mehmet Özcan’ın kardeşi Prof. Dr. Tahir Özcan, kırsalda bir okula kütüphane kazandırmanın önemine vurgu yaparak “Öncelikle şehit abimin adını asrın felaketini derinden yaşadığı Hatay’ımızda ve eğitimle geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte yaşaması gurur verici. Böyle ince bir düşünce için meslektaşım ve eşim Prof. Dr. Gülnaz Özcan’a, desteklerinden dolayı Hassa ilçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar’a, Dedemli İlkokul Müdürü Mehmet Ali Yiğit’e ve Anaokulu Öğretmeni Şeyda Nihal Gök’e teşekkürlerimi bir borç bilirim” şeklinde konuştu. 

Prof. Özcan, bundan sonraki süreçte de hem eğitime hem de Dedemli İlkokulu’na desteklerini sürdüreceğini ifade etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.