İZMİR’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ ÇADIR KURMA ÇALIŞMALARINA DESTEK SAĞLIYOR

İZMİR’DEKİ MEHMETÇİKLERİMİZ ÇADIR KURMA ÇALIŞMALARINA DESTEK SAĞLIYOR

İzmir’de meydana gelen deprem felaketi sonrasında devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde yaraların sarılması için çalışmaya devam ediyoruz. Depremin ilk anlarından itibaren Milli Savunma Bakanlığı’nda kriz masası oluşturulmuş, gelen talep üzerine bölgede 2 adet helikopter görevlendirilmişti.

Müteakiben arama-kurtarma çalışmalarına katılacak ekipleri ve araçları bölgeye ulaştırma faaliyetleri başlamış,  Hava Kuvvetlerimize ait nakliye uçakları Ankara, Erzurum ve Diyarbakır’dan kalkarak AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri ile gerekli araç ve gereçleri bölgeye ulaştırmıştı. Sabaha kadar aralıksız süren çalışmalarda 8 nakliye uçağımız İzmir’e toplamda 14 sorti gerçekleştirdi. 1 adet iHA da hasar tespit çalışmaları ile arama-kurtarma çalışmalarının koordinasyonu için bölgede görev yapmaya devam ediyor.

Diğer yandan İzmir’deki birliklerimizde görevli Mehmetçiklerimiz de gece boyunca depremzede vatandaşlarımız için çadır kurma çalışmalarına destek sağladı. Mehmetçiklerimizin devletin ilgili kurumlarıyla birlikte İzmirli hemşehrilerimiz için çadır kurma faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.