“GİDECEK ÇOK YOLUMUZ, SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”

“GİDECEK ÇOK YOLUMUZ, SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, yerel seçim çalışmaları kapsamında bir yandan Antakyalılarla buluşmaya devam ederken, diğer yandan da milli törenleri kaçırmayarak katılmaya devam ediyor. CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Antakyalı hemşerilerini ziyaret etmeye devam ederken, diğer yandan da 18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Günü için Hatay Valiliği tarafından Şehitlikte düzenlenen programa katılım gösterdi. Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda resmi kurum daire müdürleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen törende Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma sonrasında okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından tören sona erdi. Törenin sona ermesiyle CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, şehit ailelerinin bulunduğu kabristana kırmızı karanfiller bırakarak şehit ailelerine başsağlığı diledi.

“ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109’UNCU YILINI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Tören sonrasında kısa bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünü yürekten kutluyorum.” dedi.

“ODA, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ”

Törenin ardından seçim çalışmaları kapsamında Hatay Eczacı Odası ile Tatlı Ticaret, Orhanlı, Akhisar ve Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalıları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, esnaf ve vatandaşlara yönelik hayata geçireceği Kiracılara Yönelik Konut Projesi, Antakya’m Kart Projesi, Esnaf Destek Projesi, İstihdam Ağı Projesi, Engelsiz Birim Projesi, Kadınlara Yönelik Üreten Eller Projesi, Gençlere Yönelik Gençlik Merkezi Projesi ve birçok proje hakkında bilgiler verdi.

“DR. AKSOY’DAN HATAY ECZACI ODASI’NA TEŞEKKÜR”

Hatay Eczacı Odası’na gerçekleştirdiği ziyarette kısa bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sn. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilimiz Sn. Mehmet Güzelmansur ve meclis üyesi adayı arkadaşlarım ile birlikte 28. Bölge Hatay Eczacı Odası Başkanı Sn. Reşat Akgöl’ü ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledik. Değerli başkanımıza misafirperverliklerinden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“ANTAKYALI HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Daha sonra mahalle ziyaret programları kapsamında sırasıyla Orhanlı Akhisar ve Bağrıyanık Mahallesi’nde Antakyalılarla bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Yoğun ve tempolu bir günün akşamında Teravih Namazı sonrası Bağrıyanık Mahallemizde ailemle, komşularımla ve dostlarımla bir araya geldim. Tam yol ileri, gidecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz var. Kapılarını her zaman bizlere açık tutan ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, inşallah hepinize layık olmak için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.