MİLLETVEKİLİ ŞANVERDİ’NİN TALEBİNE BAKAN PEKCAN OLUMLU YAKLAŞTI

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, ithalat ve transit ticaretin başladığının müjdesini verdi..

MİLLETVEKİLİ ŞANVERDİ’NİN  TALEBİNE BAKAN PEKCAN  OLUMLU YAKLAŞTI

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, ithalat ve transit ticaretin başladığının müjdesini verdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Hatay’ı ziyareti esnasında Hataylı tüccarların sıkıntılarını dile getiren ve özellikle Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan İthalat ve Transit ticarete izin verilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Şanverdi’nin talebine Bakan Pekcan olumlu yaklaşmıştı. Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleriyle Suriye’den ithalat ve transit ticaret yapılması izniyle ilgili tüm çalışmalar tamamlandı ve 19 Haziran 2019 tarihinde Ticaret Bakanlığı Resmi Sitesinde “Suriye’de Güvenlik Altına Alınan Bölgelerle Yapılacak Ticarette Gümrük Hizmetine Konu Eşya Listeleri” yayınlanarak Suriye’den ithalat ve transit ticaretine başlanmış oldu. Hatay Milletvekili Şanverdi, “Girişimlerimiz sonucu başta Hataylı tüccarlar olmak üzere Suriye ile ticaret yapan tüm ticaret erbabına bu izinin hayırlı olmasını diliyor iznin çıkması konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Sayına bakanımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

SALİH ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR

Ortadoğu Gümrükleme Şirketinin sahibi işadamı Salih Arslan da, gazetemiz aracılığıyla ithalat ve transit ticaretin başlaması dolayısıyla hem Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a, hem de Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’ye teşekkür etti.İşadamı Salih Arslan, tüm sıkıntılarını dinleyen ve konunun başından itibaren desteklerini esirgemeyen Milletvekili Şanverdi’ye minnettar olduklarını, Bakan Pekcan’ın desteğine teşekkür ettiklerini söyledi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.