İzzettin Yılmaz Kutlama Töreni’ne Katıldı

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama programları kapsamında kortej yürüyüşü ve Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katıldı.

İzzettin Yılmaz Kutlama Töreni’ne Katıldı

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama programları kapsamında kortej yürüyüşü ve Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katıldı. Anıta çelenk sunulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunan programa Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katılım gösterdi. Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, protokol üyeleri ve tüm okulların katılımı ile gerçekleştirilen kortej yürüyüşü Vali Ürgen Alanı’nda başlayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamalarının gerçekleştirildiği Antakya Kapalı Spor Salonu’na kadar devam etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.