AK Parti Antakya ailesi grup toplantısına katıldı

CUMHURBAŞKANIMIZ VE GAZİ MECLİSİMİZE DESTEK VERMEK İSTEDİK .

AK Parti Antakya ailesi grup toplantısına katıldı




 AK Parti Antakya İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde(TBMM) AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Antakya İlçe Yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim üyelerinin katıldığı program kapsamında AK Parti Antakya Ailesi olarak Türkiye ve dünya gündemine dair önemli açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Grup Toplantısı’nda büyük bir coşkuyla dinledi.

 CUMHURBAŞKANIMIZ VE GAZİ MECLİSİMİZE DESTEK VERMEK İSTEDİK

Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, ülke olarak önemli bir süreçten geçtikleri bugünlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve gazi meclise destek vermek istedikleri için Grup Toplantısı’na katıldıklarını belirtti. Emrullah Gülen, “Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gazi Meclis’imize destek vermek istedik. AK Parti teşkilatları olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin, liderimizin ve ordumuzun en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. AK Parti Antakya ailesi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la kısa bir görüşme de gerçekleştirdi. AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. HABER MERKEZİ



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.