150 AİLE SEVİNDİ

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi yaklaşık 150 aileye erzak yardımında bulundu.

150 AİLE SEVİNDİ

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi yaklaşık 150 aileye erzak yardımında bulundu.Dernek binasında bir araya gelen Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri, hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine makbuz karşılığı teslim etti. Bayram öncesi makbuz karşılığı yetkililerden yardım kolilerini alan ihtiyaç sahibi aileler çok sevindi ve hayır dualarını eksik etmedi.YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKBayram yardımlarının artık geleneksel hale geldiğini ve her bayram öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayram kolisi dağıttıklarını belirtenHatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt yaptığı açıklamada, “Her yıl düzenli olarak tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyoruz. Yönetim kurulu, üyeler ve hayırseverlerin desteğiyle yapılan çalışmalar sonucunda toplanan gelirlerle içinde çeşitli ihtiyaç maddelerinin bulunduğu erzak poşetlerini 150 aileye teslim ediyoruz. Bu tür yardımlarımız her yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da devam edecek. Bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Antakya Belediyesine, Merkez Markete ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.BAYRAMLARIMIZI BÜYÜKLERİMİZLE, GENÇLERİMİZLE VE ÇOCUKLARIMIZLA PAYLAŞMALIYIZBaşkan Öğüt konuşmasının devamında, “Manevi güzelliklerin en üst düzeyde yaşandığı, rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız insanları birbirine yaklaştıran; sevgi, kardeşlik, hoşgörü, dayanışma ve paylaşma duygularının her zamankinden daha yoğun yaşandığı kıymetli günlerimizdir. Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günleri, gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için bayramlarımızı büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla paylaşmalı, değer yargılarımıza sahip çıkarak, geçmiş ile gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız.Bu mübarek günlerde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlılarımızı her zaman gözetmeliyiz.  Onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.” İfadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.