İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK,

İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK,

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Hatay milletvekilliğinin ardından Antakya Belediye Başkanlığı ile doğup büyüdüğü şehre olan vefa borcunu hala ödemeye devam eden İzzettin Yılmaz dededen, babadan bu yana kentte tanınmasının yanı sıra Hatay siyasetinde alternatifi olmayan tek isimdir.

Antakya Belediye Başkanlığı döneminde ilkleri başararak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan İzzettin Yılmaz, Cumhur İttifakı için olmazsa olmazdır ve Antakya Belediyesi’nin yanı sıra HBB’nin de kilidi konumundadır. Antakya halkının babası İzzettin Yılmaz tüm Antakyalılar için vazgeçilmez ve tartışılmaz bir isimdir.

YILMAZ AİLESİ HATAY HALKININ HİZMETKARIDIR

REKLAM ALANI

Efsane Başkan İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra birbirinden kaliteli evlatları da Hatay halkına her kademede hizmetkarlık yapmaya, zor durumda Hatay halkının yanında olmaya devam ediyor. Hataylı esnafları ayağa kaldıracak adımları kentimizin yanı sıra Ankara’da da atan Aziz Fatih Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl yöneticisi olan Murat Gökalp Yılmaz da Hatay’ın hizmetkarlığını yapıyor. Aileden gelen yöneticilik özellikleri ile ateşten gömleği giyen Yılmaz ailesi Hatay’ın vazgeçilmez ailesidir. Her ferdi birbirinden değerli olan Yılmaz ailesinin lideri, reisi başkanı İzzettin Yılmaz da Antakya Belediyesi için Cumhur İttifakı’nın tek alternatifidir.

EYYY AK PARTİ, EYYY MHP İZZETTİN YILMAZ’A SAHİP ÇIKIN

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Antakya’ya tarihi boyunca kazandırılmayan hizmetleri kazandıran, deprem felaketinden bu yana durmaksızın kent halkının yanında yer alan İzzettin Yılmaz’a sahip çıkılması için başta hükumeti elinde bulunduran AK Parti’ye ve daha sonra da karar verici konumda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi’ne son çağrımız İzzettin Yılmaz’a sahip çıkmalarıdır. İzzettin Yılmaz alternatifi düşünür veya başka bir isimle yola çıkarsanız Antakya Belediyesi elinizden gider. Antakya’da İzzettin Yılmaz olmazsa Antakya Belediyesi CHP’ye hayırlı olsun diyebiliriz. Hatay Büyükşehir Belediyesi için birden fazla isim ortaya atılıyor. Milletvekilliği için de çok sayıda isim aday oldu. Ancak Antakya Belediyesi’nde İzzettin Yılmaz’ın üzerine gelebilecek mevcut konjonktürde hiç kimse bulunmamaktadır. Cumhur İttifakı’nın Antakya için hiçbir şartta düşünmesine gerek yoktur. Mesaiyi diğer belediyeler ve büyükşehir için harcamaları yeterlidir. Eğer İzzettin Yılmaz yoksa Hatay Meş’ale Gazetesi bundan böyle sizin tam karşınızdadır.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.