KIZILAY İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

KIZILAY İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

2022 yılını geride bıraktığımız bugünlerde İskenderun Kızılay şubesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yıl boyunca yaptıkları yardımlarla, projelerle 7’den 70’e her yaşta insana yardım eden İskenderun Kızılay Şubesi 2022 yılında “Yeni Doğan Bebek” yardım kampanyasında ailelere 3500 paket yardım yaptı. İskenderun Kızılay Müdürü Seden İlhan, bu sene 15 bin kişiye 160 bin parça yardımı yaparak vatandaşları mutlu ettiklerini söyledi.

İLHAN: 15 BİN KİŞİYE YARDIM ULAŞTIRDIK

Haber ekimize 2022 yılını kısaca değerlendiren İskenderun Kızılay Müdürü Seden İlhan şöyle konuştu; ”Bu sene 15 bin kişi 160 bin adet yardım yaparak vatandaşlarımızı mutlu ettik. Bu sene yeni doğan bebeklere kız erkek olmak üzere 3500 paket yardımımız var. Bizler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Şubat ayında konservelerimiz gelecek bunun yanında kıyafet yardımlarımızda olacak. Bu sene 12 okulumuzda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında olduk yeni yılda da bu yardımlarımız devam edecek. Kıyafet için ihtiyaç sahipleri bize geldikleri zaman onlardan hane sayısı, isim soyisim ve beden numaraları gibi bilgiler isteriz. Onlara bağışçılarımızın bizlere ilettiği kıyafetleri etiketli, sıfır ürün olarak veriyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.