VALİ DOĞAN’DAN ŞEHİT KAPILAY’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

VALİ DOĞAN’DAN ŞEHİT KAPILAY’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay’ın acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İskenderun ilçemizde gerçekleşen taziye ziyaretinde aziz şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan ve şehidimiz için yapılan duanın ardından Vali Doğan, “Aziz şehidimiz Bican Kapılay ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakârlıkları anlatmaya kelimeler yetmez, onlar bu kutsal yolda yürürken ailelerini bizlere emanet bıraktılar. Bizlerde devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Taziye ziyaretinde Vali Doğan’a, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ve Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara eşlik etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.