KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİNDEN İTSO’YA ZİYARET

KADIN GİRİŞİMCİLER DERNEĞİNDEN İTSO’YA ZİYARET

HATAY Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Deprem sonrası Hatay Bölgesinde zarar gören kadın girişimcilerin durumlarının konuşulduğu ve KAGİD olarak toparlanma sürecinde planlanan projelerin aktarıldığı ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz kadın girişimlerinin öneminden bahsetti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, oda olarak, her zaman olduğu gibi, projelerin hayata geçirilmesi konusunda gerekli her hususta destek vermeye devam edileceğinin altını çizdi.

Ziyarette; İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, HATAY KAGİD Başkanı Çiğdem Kıral,KAGİD üyesi Dilek Tecirli, Başkan Yardımcısı Fatmanur Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Gümüş ve Nezahat Boyacıgil bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.