Meşale Gazetesi

Rezzuk Ayoğlu aday adaylığını açıkladı

Hatay’ın tanınmış siyasetçilerinden olan Rezzuk Ayoğlu AK parti Altınözü Belediye başkan aday adaylığını Altınözü İlçe başkanlığında açıkladı.

Rezzuk Ayoğlu aday adaylığını açıkladı

Hatay’ın tanınmış siyasetçilerinden olan Rezzuk Ayoğlu AK parti Altınözü Belediye başkan aday adaylığını Altınözü İlçe başkanlığında açıkladı. Altınözü’nün bilinen ailelerinden olan ve aileden siyasetçi olarak yetişmiş.Siyasi konularda tecrübeli olan Ayoğlu , Ak parti Hatay Büyükşehir belediye meclis üyesi olarak görev yapmaktadır. Hatay ve Altınözü’nün sevilen sayılan bireyi olan ve Altınözü vatandaşları tarafından Altınözü belediye başkanlığına kabul gözüyle bakılan Ayoğlu’nun belediye başkanlığına aday adayı olması ilçede olumlu bir hava yaratırken Rezzuk Ayoğlu’nun bu güne kadar yapmış olduğu başarılar vatandaşlar tarafından sıkça konuşuluyor. Belediye başkan aday adayı olması ilçede halkı sevindirirken Ayoğlu’na ayrı bir sevgi seli vardı.
Rezzuk Ayoğlu belediye başkan aday adayı başvurusunu yaptıktan sonra şu sözlere yer verdi : Altınözü’ne hizmet için aday adayı olduğunu söyleyen ve AK partide hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Altınözü’ne hizmet edebilmek için belediye başkanlığına aday adayıyım. Altınözü tarihi bakımından cazibe merkezi olan bir ilçemiz Altınözü’ne yapılan hizmetlerin üstüne hizmet yapabilmek için belediye başkan aday adayı oldum.
Altınözü bizim evimiz.Gözümüzü dünyaya açtığımız çocuklarımızı büyütüp,sevdiklerimize yuva olan yurdumuz.Biz Altınözü’nün ve vatandaşlarımızın neye ihtiyacı olduğunu analiz ettik.Bu vesileyle bir bayrak yarışı olan AK parti belediyeciliğini , bizden önce yapılanların üzerine koyarak ,hazırlamak istiyoruz diyerek sözlerine son verdi. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.