YAYMAN, HATAY MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

YAYMAN, HATAY MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’daki mesaisinin yanı sıra Ankara’da da depremle yıkılan kentin yaralarını sarmak için mesaisini sürdürüyor.

Yoğun gündeminin ilk sırasında her daim Hatay bulunan Milletvekili Yayman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek Hataylı işletmelerin sorunlarını görüştü. Hatay’ın sorunlarını ulusal arenada dile getirerek çözümünü sağlanması hedefiyle hareket eden Yayman, ziyaretiyle ilgili açıklamasında; “Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan beyi ziyaret ederek Hatay depremini, yaşadığımız büyük acıyı ve şehrimiz özelinde taleplerimizi ilettik. Hatay’ımızın yaralarını sarıp, şehrimizi ayağa kaldıracağız. Hatay’ımıza verdiği destek ve nazik ev sahipliği için Bakanımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“HATAY’I AYAĞA KALDIRMA MÜCADELEMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Hatay’ın depremle oluşan tüm yaralarını sarana dek durmadan, dinlenmeden çalışacaklarını kaydeden Milletvekili Yayman, makam odasında da Hatay’dan gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gerek AK Parti, gerekse MHP kanadından gelen vatandaşlar olsun, gerekse de farklı görüşten vatandaşların kapısını sık sık çaldığı Milletvekili Yayman, tüm vatandaşları kapıda karşılayıp kapıda uğurluyor.

Hatay’ı ayağa kaldırma mücadelesinden taviz vermeyeceğini sık sık dile getiren Milletvekili Yayman, bunun ilk durağı olan yerel seçimlerden zaferle ayrılmak olduğunu da her platformda dillendiriyor. Hatay’ın toparlanmasındaki gecikmenin temel sebebinin Hatay ile ilgili derdi olmadığını belirttiği CHP’li HBB Başkanına bağlayan Yayman, halkın takdiri ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandırarak çalışmaların hızlanacağını belirtti. Tüm Hataylı vatandaşlardan umutlu olmalarını isteyen Yayman, Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldıracaklarını kaydetti. Milletvekili Yayman, son olarak AK Parti önceki dönem Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın aralarında bulunduğu heyeti ağırladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.