KARABACAK, BAŞKAN SAVAŞ'IN GİZLİ ORTAĞI MISIN?

KARABACAK, BAŞKAN SAVAŞ'IN GİZLİ ORTAĞI MISIN?

Anavatan Partisinden geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanı seçilen merhum Bekir Karabacak’ın oğlu Murat Karabacak, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın “gizli ortağı” olduğu yönündeki iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor.

Anavatan Partisinden geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanı seçilen merhum Bekir Karabacak’ın oğlu Murat Karabacak, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Lütfü Savaş’ın “gizli ortağı” olduğu yönündeki iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. Edindiğimiz bilgilere göre HBB’de gerek doğrudan temin, gerekse adrese teslim ihalelerini Murat Karabacak’ın organize ettiği iddia ediliyor. Fısıltı gazeteleri, Murat Karabacak’ın sık sık, Başkan Savaş ve HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan ile bir araya gelerek özel görüşmeler gerçekleştirdiklerini, adeta üçlü ortak gibi çalıştıklarını ileri sürdüler.Ayrıca, Murat Karabacak’ın hızlı yükselişi kamuoyunda dikkat uyandırırken, HBB Başkanı Savaş’a olan yakınlığı da herkes tarafından dikkat çekmeye başladı.Karabacak’ın yakın çevresine “Başkan Savaş benim baba dostum” diye söylese de, bu sözlerine kimsenin inanmadığı gözlendi. Hatırlanacağı üzere Antakya Belediye Başkanı merhum Bekir Karabacak, şehre yaptığı hizmetler ile halkın gönlünde taht kurmayı başarmış ve hep saygı ile anılmıştı. Görevi bıraktıktan sonra kendi kabuğuna çekilmiş mütevazi bir hayatı ile tüm siyasetçilere örnek bir insan olmuştu.

MURAT KARABACAK’TAN CEVAP BEKLİYORUZ

HBB Başkanı Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ‘gizli ortağı’ olduğu yönündeki eleştirilere maruz kalan Murat Karabacak’ın bu iddiaları çürüterek kamuoyuna açıklama yapması gerekiyor.Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Murat Karabacak’a soruyoruz? Tarihi Batıayaz Köprüsünün onarımını adrese teslim olarak siz mi yaptınız? Arsuz’daki yazlığınızda Başkan Lütfü Savaş ve Genel Sekreter Nihat Tazearslan ile görüştünüz mü ? Başkan Lütfü Savaş’ın talimatıyla Genel Sekreter Nihat Tazearslan, HBB’nin bent duvar ihalelerini size mi verdi? Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.