BAŞKAN DÖNER, ŞUURLU GENÇLİK İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN DÖNER, ŞUURLU GENÇLİK İÇİN ÇALIŞIYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı eğitim gönüllüsü Alihan Döner, Türk gençliğinin vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmesi için çaba sarf ediyor.Başkan Döner, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve korumak, gerek eğitsel faaliyetler, gerekse de sportif faaliyetler ile faydalı işlere yönlendirerek gençliği doğru yere kanalize ediyor.

ÜLKÜ OCAKLARI DERGİSİ YAYINLANDI

Başkan Döner, gençliğin en çok tercih ettiği dergi olan Ülkü Ocakları dergisini temin etmek isteyen gençlere çağrıda bulundu. Türk Gençliği MHP Diyor! Gençlerimizin en çok tercih edilen dergisi, Ülkü Ocakları Dergimiz; Ekim ayı 224. sayısında güncel içeriği ile okurlarımızla buluşuyor. İl ve ilçe Ocaklarımızdan temin edebilirsiniz” dedi.

BAŞKAN DÖNER MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Döner, yoğun programı içerisinde misafirlerini ağırlamaya da devam ediyor. Başkan Döner’i son olarak Cihan Gıda &Yem İşletme Sahibi Cihan Doğruel ve Tarbus Otel İşletme Sahibi Süleyman Arslanhan nezaket ziyaretinde bulundu. Misafirleri ile işleri ve Hatay gündemi hakkında istişarelerde bulundu. Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Döner, tüm Hatay halkına kapılarının açık olduğunu kaydetti. Başkan Döner, Ülkü Ocakları’nın hizmetinde Hatay’a faydalı işler üretmek için çalışmalarını sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.