BAŞKAN GÜLEN,  MAHALLE BAŞKANLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN GÜLEN,  MAHALLE BAŞKANLARINI AĞIRLADI

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Karlısu Mahallesi’nde AK davaya hizmet veren 95 mahalle başkanı ile bir araya geldi. AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette ilerleyen Başkan Emrullah Gülen, toplantıda, mahalle başkanlarının taleplerini dinledi. Başkan Gülen, gelen sorun ve talepleri tek tek not alarak, yapılması gereken ne varsa yapılacağını söyledi.

“ALLAH VARLIĞIMIZI VE BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

AK Parti’nin hizmet odaklı bir parti olduğunu belirten Gülen, “AK Parti olarak göreve geldiğimiz 2002 yılından bu zamana kadar ülkemiz ve milletimiz için çalıştık. Bu çalışmaları hepimiz görüyoruz. Bizim gibi siz de bu dava uğruna can siperane şekilde çalışıyorsunuz. Her türlü zorluğa göğüs gererek yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyorum. Biz kimin ne dediğiyle, ne iftira attığıyla ilgilenmiyoruz. Biz işimize bakıyoruz ve büyük projelerimizi hayata geçiriyoruz. Vakti zamanı gelince de milletimiz o iftira atanlara gereken cevabı sandıkta veriyor. Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden ülkenin iç ve dış düşmanlarıyla büyük bir mücadele veriyor. Biz de bu mücadele yangına su taşıyan karınca misali elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda mahalle başkanlarımız önemli bir görevi yerine getiriyor. Halka dokunuyor. Halkla partimiz arasında köprü oluyor. Allah C.C. birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜLEN, MAHALLE BAŞKANLARININ İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Gülen, konuşmasının ardından mahalle başkanlarının mahalleleri ile ilgili isteklerini dinledi. Mahalle başkanlarının isteklerini dikkatle dinleyen Başkan Gülen 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen AK Parti’nin tüm vatandaşlarına değer verdiğini belirterek vatandaşlarla birebir kontak halinde olmaya devam etmelerini istediği tüm mahalle başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.