Kariyer Gününde Buluştular,

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresince bu yıl ilki düzenlenen Pilav ve Kariyer günü etkinliğinde okulun atölyelerinde yapılan çalışmalar görücüye çıkarıldı.

Kariyer Gününde Buluştular,

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresince bu yıl ilki düzenlenen Pilav ve Kariyer günü etkinliğinde okulun atölyelerinde yapılan çalışmalar görücüye çıkarıldı.İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1. Pilav ve Kariyer günü etkinliğine Belen Belediye Başkanı okulun eski mezunlarından İbrahim Gül, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Kızılay Şube eski başkanı Ümit Günay, Barbaros Mahalle Muhtarı Sabahattin Anlamaz, eski mezunlar, öğretmenler, öğrenciler ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Okul Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ahşap, metal, makine elektronik atölyelerinde öğrencilerin yıl boyu yaptığı çeşitli çalışmalar da kurulan stantlarda sergilendi.Eski mezunlardan Atilla Demirkent etkinlikte, okuduğu yılları, okullarının imkanlarını paylaşarak “İskenderun Postanesinin yanında küçücük bir okulda basketbol, voleybol sahası iç içe olan öyle bir okulda yetiştik. Bizi yetiştiren hocalarımız çok kıymetli kişilerdi, bizlere çok emek verdiler ve yetiştirdiler, bugünlere getirdiler. Eğer bugün biz birer sanayici olmuşsak, kıymetli hocalarımızın varlığından, bilgilerinden dolayıdır” dedi.

İskenderun Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım da 1982 yılında derslerine giren öğretmenleri Celal Karataş’a plaket taktim etti.İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ise Başkan M. Fatih Tosyalı’nın şehir dışında olması nedeniyle etkinliğe katılamadığını ve selamlarını getirdiğini belirterek bundan sonra ki etkinliklerde belediye olarak her türlü katkıyı vermekten büyük mutluluk duyacaklarının altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.