MULLAOĞLU, “ENKAZA BIRAKTIĞIM REYHANLAR KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZIN RUHUNA DEĞSİN”

MULLAOĞLU, “ENKAZA BIRAKTIĞIM REYHANLAR KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZIN RUHUNA DEĞSİN”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, ramazan bayramı dolayısıyla depremde kaybettiğimiz vatandaşlar için enkazlara Reyhan bıraktı.Mullaoğlu yaptığı paylaşımda;”Bugün bayram… Ama içimizde bayram sevinci yerine canımız Hatay’ımızda yaşanan deprem felaketinin acısı ve hüznü var…

Bizim kültürümüzde mezarlara Reyhan bırakılır.Depremde kaybettiğimiz onlarca canı temsilen bu reyhanları enkaza bırakıyorum.6 Şubat gecesi ve sonraki 3 gün boyunca gelmeyen arama kurtarma ekipleri ,kesilen iletişim kanalları, ölüm ve çaresizliğe terk edildiğimiz günlerin acısı bir ömür kalbimizde derin bir yara olarak kalacak..

Kaybettiğimiz canlar ile birlikte hepimizin bir parçası enkaz altında kaldı. Ruhumuz yaralandı.. Bu yara ki bir ömür kapanmayacak bir yara… Enkaza bıraktığım bu güzel kokukulu reyhanlar kaybettiğimiz canlarımızın ruhuna değsin.

Toprakları bol, mekanları cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Kalanlara ve hepimize Allahım güç ve sabır versin.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.