KARSU VE MİKE’IN KINA GECESİNDE HATAY RÜZGARI

KARSU VE MİKE’IN KINA GECESİNDE HATAY RÜZGARI

Dünyaca ünlü Türk sanatçı Karsu ve Hollandalı piyanist Mike, Hollanda’da Türk usulü geleneklerin ve yemeklerin ön planda olduğu bir düğün ve kına gecesi ile mutlu bir başlangıç yaptılar.

Karsu, evlilik hikayesini paylaşırken, 20 yıl önce annesinin kendisine “Eğer bir gün evlenirsen, bunu KENDİN nasıl istiyorsan öyle yapmalısın!” dediğini hatırladığını belirtti. Ancak, annesi büyük bir düğün ve kına gecesi yapmasını istemiş. Karsu, Mike’ın da kına gecesi talebini kabul ederek, kendi bahçelerinde aileyle birlikte yemeklerini hazırlamayı tercih etti.

Düğün öncesi günlerde, Karsu ve ailesi günlerce yemek pişirdi. Börek, sarmaci, katıklı ekmek, mezze ve Mike’ın favorisi İtalyan kurabiyeleri hazırladılar. Ancak, hava durumu yağış ve gök gürültüsü gösterdiği için son dakika kapalı bir mekan ayarlandı.

REKLAM ALANI

Karsu, düğün ve kına gecesini “masal gibi bir gece” olarak nitelendirirken, Hollandalı kayınvalidesi tarafından kendisine Atatürk altını hediye edildiğini, Mike’ın en sevdiği şarkıyı piyano eşliğinde söylediğini ve ailelerinin Hatay yemeklerini yaparken kendilerine katıldığını ifade etti. Gece boyunca dans ederek mutlu bir şekilde geçirdiklerini belirten Karsu, şanslı olduklarını söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.