KAŞIKÇI, ÇEVİKÖZ’E HADDİNİ BİLDİRDİ

KAŞIKÇI, ÇEVİKÖZ’E HADDİNİ BİLDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Ege’de Türkiye-Yunanistan arasında yaşanan Mavi Vatan gerginliğinde çark eden CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz’e sosyal medyadan haddini bildirdi.

1 yıl önce söylediklerine 1 yıl sonra tamamen zıt ifadeler kullanan Çeviköz’ü twitter’dan yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyuran Kaşıkçı, bir iki yüzlülüğü daha ortaya koymuş oldu. Kaşıkçı’nın “Yine bir ikiyüzlülük. CHP’li Ünal Çeviköz; Dün “Türkiye Mavi Vatanda yayılmacı politika izliyor” Bugün “Mavi Vatanı sattırmayız” Bunlar ne kullanıyor. İnanın çok merak ediyorum” tweet’inin ardından kendisini sosyal medyadan engelleyen Çeviköz’ü bir daha paylaşan Kaşıkçı, “Beyefendiye Mavi Vatanla ilgili ikiyüzlülüğünü hatırlatınca bizi engelledi. Sanırım utandınız. Beni görüp her defasında nasıl bir ikiyüzlü olduğunuzu hatırlamamak için engeli bastınız. Ama kaçan kovalanır” ifadeleriyle savunduğu iddiasındaki doğruluğunu bir kez daha kanıtladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.