KAŞIKÇI DERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

KAŞIKÇI DERİCİLER SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Antakya Dericiler Sitesinde uzun yıllardır esnaflık yapan İpek Dericilik işletme sahipleri Abdullah Balıkçı ile Kadir Yayla’yı ziyaret ettiler. Ziyaretleri kapsamında Milletvekili Kaşıkçı’ya ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız eşlik etti. Her fırsatta halkın içinde  ve sorunlarına ortak olan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Dericiler sitesinde esnaf dükkanlarını gezen Kaşıkçı, her esnafla ayrı ayrı ilgilendi.

“Esnaf mutluysa millet de mutludur”

Esnafın sorunlarını çözüm odaklı çalışmalarla aşacaklarını ifade eden Kaşıkçı, birlik ve beraberliğin önemine ilişkin konuştu. Birlikten kuvvet doğacağını anımsatan Kaşıkçı “Esnaf toplumu yansıtır. Bir yerde esnaf mutluysa orada millet de mutludur. Çünkü alışveriş yapılıyordur. Milletin nabzını en iyi esnaf tutar. Esnafımızın da sıkıntılarını biliyoruz. Ancak bunları hep birlikte sırt sırta vererek aşacağız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.