KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ DEPREMZEDELERİN HEP YANINDA OLDU

KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ DEPREMZEDELERİN HEP YANINDA OLDU

Asrın felaketinin ilk gününden itibaren insan üstü çaba ile sahalarda koşturarak depremzedelerin Barınma,Gıda ve Hijyen ihtiyacı konusunda 7/24 çalışan sevilen fenomen Meriç Gültekin depremin ilk anından itibaren tırlar ile gönderdiği yardım malzemeleri ile yanlarında yer alan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a özel teşekkür etti.

Gültekin:” Bizler arkadaşlarımız ile birlikte ilk günden itibaren hiç durmadan koşturduk.Tabi ki bu koşturmamızda yardım malzemelerinin de eksiksiz bir biçimde bizlerle olması gerekirdi. İşte Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz gönderiği yardım tırları ile gücümüze güç katan isimlerden biri oldu bizler için.Hem kendi gönderdiği yardım malzemeleri hem de bizlerin ihtiyaç duyulan malzeme taleplerimiz karşısında gönderdiği tırlar ile ilk günden itibaren yanımızda yer aldı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz başkanımızdan Allah razı olsun. İyi insanlar iyiki varlar ve bizim hayatımızdalar. Depremzedelerin halinden en iyi anlayanlardan biri olan ve yardımları hiç kesmeden gönderen kıymetli Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a şahsım ve bölge vatandaşlarımız adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.