Meşale Gazetesi

VALİ RAHMİ DOĞAN VE BAŞKAN FATİH TOSYALI İSKENDERUN’DA PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte kent genelinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelediler.

VALİ RAHMİ DOĞAN VE BAŞKAN FATİH TOSYALI İSKENDERUN’DA PROJE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte kent genelinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelediler.Başkan Fatih Tosyalı ve başkan yardımcıları ilk olarak Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte İsmet İnönü Mahallesi 749.sokaktan geçen taş ocağı, iş ve yük kamyonları için yapılması planlanan alternatif yol güzergâhında incelemelerde bulundular.Başkan Tosyalı, bu alternatif yol çalışmasının hem trafiği rahatlatacağını, hem de kamyon geçişi nedeniyle oluşan gürültü ve çevre kirliliğinin çözümüne katkı sağlanacağını belirtti.

Daha sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte Aşkarbeyli otoban köprüsünün bulunduğu bölgede ve feyezan kanalı çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Sayın Valimize alternatif yol güzergâhları ve feyezan kanalında yapılmakta olan genel çalışmalar hakkında bilgiler aktardık ”dedi.Hatay Valisi Doğan ile birlikte Yıldırımtepe Muhtarı Veli Demircan’ıda ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.Ardından Başkan Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Pac meydanına Minibüsler için yapılan cep çalışmasını yerinde inceledi. Yapılan düzenlemeler hakkında Vali Doğan’a bilgiler aktaran Başkan Tosyalı, halka en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti.

Son olarak Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte Çankaya bölgesinde yapılması planlanan seyir terası yerinde incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, yapılması planlanan seyir teraslarının vatandaşlarımızın yeni sosyal yaşam alanlarından olacağını ifade etti.Hatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun’un doğasıyla deniziyle sosyal ve kültürel yapısı ile gelişme olan bir şehir olduğunu belirterek halka hizmet noktasında İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduklarını belirterek çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise ,”Sayın valimize çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. İskenderun’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Sayın Valimiz projelerimizi çok beğendi. Projeler için gerekli çalışmalara destek verileceğini söyledi. El birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.