KAŞIKÇI’DAN REYHANLI ÇIKARMASI

KAŞIKÇI’DAN REYHANLI ÇIKARMASI

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ilçe ziyaretleri kapsamında Reyhanlı’yı ziyarete etti. Reyhanlı’nın mahallelerini tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaşıkçı’ya ziyaretlerinde Reyhanlı belediye Başkanı Ahmet Yumuşak’ta eşlik etti.

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Yumuşak ile birlikte ilk mahalle ziyaretini sınır hattında bulunan 5 Aslan Mahallesi’ne gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Dener, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Kurt ve Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Kaşıkça, mahallenin sorunlarını dinledi. Çözüm yolları aradı.

5 Aslan Mahallesi’ne yaptığı ziyaretin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Tayfur Sökmen Mahallesi’ne geçen MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı burada da vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle muhtarından mahallenin sorunlarını dinledi. Sorunların en kısa zamanda çözüleceğinin altını çizen Kaşıkçı, mahalle halkına misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.