YELOĞLU GÜVEN VERİYOR

YELOĞLU GÜVEN VERİYOR

Son günlerde AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nu hedef alan paylaşımları sosyal medya hesaplarımızda görebilmemiz mümkün. Hatta Yeloğlu hakkında gerçeği yansıtan ve kamuoyunun bilmesi gereken doğruları yazan gerek gazeteciler gerek sosyal medyada paylaşımlar yapanlar gerekse de köşe yazarları hedef haline getiriliyor, bu neyin çabası anlamakta zorluk çekilmeye başlandı. Aslında bu paylaşımların yapılmasını kim yada kimler istedi bunu düşüneniz oldu mu ?

Yazıma başlamadan önce bilmenizi isterim ki AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ‘nun siyasi tecrübesine güveniyorum, inanıyorum ve Hatay için hizmet yolunu seçtiğini biliyorum.  Yazılan yazılar Mehmet Yeloğlu’na zarar vermiyor aslında zararı gören AK Parti bunun bilincinde olmamız gerekir diye düşünüyorum.  AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nu  iftiralar ile eleştirenler,  eleştirilerinin yanlış olduğunu ve gereksiz olduğunu birgün anlayacaklar.Hata yapmak yanlış yapmak biz insanlara mahsustur lakin yapılan yanlıştan dönmekte bir erdemliktir. AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nu eleştiren kardeşlerimizin kimlere hizmet ettiği gözler önünde iken biran önce yanlışlarından dönmeleri gerekir diye düşünüyorum.  AK Parti’ye gönül vermiş gönüldaşların ve Hatay halkının Yeloğlu’na  güvendiği gibi sizlerin de güvenmesini temenni ediyorum. Gerek sevilen siması, gerek ise bütünleyici gücü ile AK Parti Hatay İl Teşkilatını toparlamasıyla vatandaşların gönlünde taht kuran Yeloğlu’na karşı gerçeği yansıtmayan, yalan ve yanlış paylaşımların kimseye bir fayda sağlamayacağı gözler önünde. 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak Hatay Büyükşehir Belediyesini yeniden Millet İttifakına teslim ettikten sonra AK Parti Hatay’da kopmalar başlamış iken elini taşın altına koyan ve toparlayıcı olması ile kopmalara fırsat vermeyen, AK Parti Hatay ve İlçe Teşkilatlarını kısa sürede canlandıran Mehmet Yeloğlu toparlayıcı gücü ile teşkilatların dimdik ayakta olmasını başardı.

BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR

Birliğimiz ve beraberliğimiz için kenetlenmemize ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu birlik ve beraberlikler bir hadisi şerifin de yerine getirilmesi açısından çok büyük bir anlam taşıyor. Çünkü asırlar öncesinden bugünlere ışık tutan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” buyurarak bizleri uyarıyor. Evet bizlere düşen birbirimize daha çok sarılmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere izin vermemektir. Bu haftaki yazıma milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un sözleriyle son veriyorum. “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.’’ Kalın sağlıcakla

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.