YAYLADAĞI İÇİN DOĞRU ADAM: MEHMET YALÇIN

YAYLADAĞI İÇİN DOĞRU ADAM: MEHMET YALÇIN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın doğru aday, doğru adam sloganı ile Yayladağı’nda kalkınma hamlesinin sürmesi için mahalle gezilerini sürdürüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bilgili, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, Belediye Meclis Üyesi Adayları,

AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ülkü Ocakları Gençleri ile birlikte ilçeye bağlı 47 mahallede girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Başkan Yalçın 3 yıllık süreçte kazandırılan hizmetleri önümüzdeki 5 yılda misliyle ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini kaydettiği ziyaretlerinden tam destek ile ayrılıyor. Başkan Yalçın bu kapsamda ilçeye bağlı Çamaltı, Tutlubahçe, Kurtuluş, Şenköy, Karaköse, Sebenoba, Aydınbahçe, Gözlüce, Yeşiltepe, Denizgören, Dusturu, Bozlu ve Yukarıokçular Mahalleleri’nde ziyaret ve istişarelerde bulundu. Türkiye Yüzyılına hizmetlerle damga vurmak ve Yayladağı’nın yıldızını parlatmak amacıyla vatandaşlardan daha güçlü destek isteyen Yalçın, ziyaretlerde mahallelere yapılan hizmetleri aktarmanın yanı sıra vatandaşların taleplerini de dinleyerek sorunlara anında çözüm üretti.

HBB DESTEĞİ İLE İLÇEMİZ TARİHİ ATILIM YAPACAK

Yayladağı Belediyesi kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de kazanılmasının önemine değinen Yalçın, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada; “3 yılda ilçemizde ilkleri başararak Yayladağı’mıza tarihi hizmetler kazandırdık. 3 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla Yayladağı’mızı bölgenin parlayan yıldızı haline getirdik. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde başta sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyemizin tam destekleriyle Yayladağı’mıza altın çağını yaşatacağız. HBB olmadan hep bir yanımız eksik. Biz ne kadar hizmet yapsak da altyapıyı, suyu veremeyen uhdesindeki yolları yapamayan bir HBB var. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Yayladağı’mızda yakacağımız zafer meşalesi ile Hatay’ımızı aydınlatacağız.

PROJELERİMİZ İLE 2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Ulaşımdan, geri dönüşüme, çevreden kültürel ve sosyal hayata, spordan tarihi mirasa sahip çıkmaya, turizmden istihdama ve ev ekonomisine kadar herkese hitap eden projelerimizle sizlerin huzuruna çıkacağız. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz, yapımına devam ettiğimiz ve yapacağımız projeler ile ilçemizde 2 bin hemşehrimize istihdam imkanı sunacağız. Böyle kadim bir medeniyete sahip, ruhaniyetli şehir Yayladağı’na hizmet etme imkanı verdiği için Rabbime hamd ediyorum. Şimdi, bu hizmet maratonunda yeni bir etaba başlıyoruz. Türkiye’nin yeni yüzyılında ‘Gerçek Belediyecilik’ ilkesiyle, yerel yönetimlerdeki tecrübe ve ilk günkü aşkla Yayladağı’mızda 31 Mart’ta yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimden çok daha güçlü bir destek ile bizleri yeniden göreve getirmelerini, Hatay Büyükşehir Belediyemizde de Mehmet Öntürk’e tam destek vermelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.