KAYMAKAM YAZICI’DAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET

KAYMAKAM YAZICI’DAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET

Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda tekrar Yayladağı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Yayladağı’nın geleceği ve halkın refahı için iş birliği ve koordinasyonun önemi vurgulandı.Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda tekrar Yayladağı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Yayladağı’nın geleceği ve halkın refahı için iş birliği ve koordinasyonun önemi vurgulandı.

Kaymakam Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında, ilçenin mevcut durumu, yapılacak çalışmalar ve halkın beklentileri gibi konular ele alındı. İlçenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için iş birliği yapma konusundaki kararlılık ifade edildi.Yayladağı’nın sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da gelişmesi için Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın birlikte çalışacağı vurgulandı. İlçenin sorunlarının çözümü ve gelecek projelerin hayata geçirilmesi için kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler arasında koordineli bir çalışma yapılacağı belirtildi.

Ziyaret sırasında, ilçenin potansiyellerinin değerlendirilmesi ve turizm, tarım, altyapı gibi alanlarda yapılacak projelerin görüşüldüğü bildirildi. Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Yalçın’ın, ilçenin kalkınması ve halkın refahının artırılması için kararlılıkla çalışacakları vurgulandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.