BAŞKAN YAPAR YERİNDE VE HIZLI MÜDAHALENİN ÖNEMİNİ VURGULADI

BAŞKAN YAPAR YERİNDE VE HIZLI MÜDAHALENİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Antakya Belediyesi Ekipleri Antakya’nın Dört Bir Köşesinde Selin izlerini Sildi

 Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şehirde yaşanan yoğun yağışlar ve sel suları nedeniyle kapanan Kavaslı Alt Geçidi’ndeki çalışmaları inceledi. Başkan Yapar, şiddetli yağışlardan etkilenen Kavaslı Alt Geçidi’nde sabahın ilk saatlerinden itibaren Belediye ekiplerinin su tahliye çalışmasının ardından temizlik çalışması gerçekleştirdiğini belirtti. Yağışlara yerinde ve hızlı müdahale etmek için ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.  Antakya’nın dört bir köşesinde selin izlerini silmek için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Yapar, Belediye olarak her an sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Uzun Çarşı’da Su Tahliye, Temizlik ve Onarım Çalışmaları

REKLAM ALANI

Başkan Yapar’ın talimatlarıyla Antakya Belediyesi ekipleri şiddetli yağışlardan etkilenen Uzun Çarşı’da temizlik ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Belediye ekiplerinin şiddetli yağışlar nedeniyle Uzun Çarşı’da tıkanan ızgara ve mazgalları açmak için su, çamur tahliye ve kanal açma çalışmaları gerçekleştirdiği belirtildi. Ayrıca Belediye ekipleri tarafından Uzun Çarşı’da yağışlardan dolayı hasar gören yolda onarım çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.