BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’DAN ESNAFA BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’DAN ESNAFA BÜYÜK DESTEK

Antakya’da 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent esnafını büyük bir yükten kurtaran müjdesini duyurdu. Kentteki ekonomik durgunluğun kırılması, ticari hayatın canlanması için yakın zamanda konteyner ve prefabrik işletmelere geçici faaliyet izin belgesi verilmeye başlanacağını açıklayan Başkan Yılmaz, evrakları mevzuata uygun olan işletmelerden herhangi bir ücret alınmayacağını açıkladı. Kente esnafına büyük destek olacak müjde sevinç yarattı.

BAŞKAN YILMAZ’IN MÜJDESİ ESNAFI MEMNUN ETTİ 

Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Şehrimizde yaşadığımız depremler dolayısıyla ortaya çıkan müşkül durumun düzeltilmesi ve hayatın normalleşmesi ile ekonomi ve ticaretin geliştirilmesi amacıyla ilçemizde yeterli sayıda kalıcı işyerleri yapılıncaya kadar Belediyemizce çadır, konteyner, prefabrik vb. geçici işyerlerine Geçici Faaliyet İzin Belgesi verilmeye başlanacaktır. Bu kapsamda Antakya Belediyesi olarak evrakları mevzuata uygun olan Sıhhi işyerleri, 3.Sınif Gayrisıhhi işyerleri, umuma açık İstirahat ve Eğlence Yerleri ile Hazır Beton Santrallerinden herhangi bir ücret alınmayacaktır. Başvurular; Antakya Belediyesi dabaşı Ek Hizmet Binasında bulunan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne yapılacaktır” ifadelerine yer verdi. 

Kentte her kesime yönelik çalışma gerçekleştiren Başkan İzzettin Yılmaz’ın müjdesini sevinçle karşılayan esnaflar Başkan Yılmaz’ın müjdesine çok memnun olduklarını belirterek Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.