HATAY’DA KALPLERİ ISITAN GÖRÜNTÜ: POLİS VATANDAŞA YARDIM ELİ UZATTI

HATAY’DA KALPLERİ ISITAN GÖRÜNTÜ: POLİS VATANDAŞA YARDIM ELİ UZATTI

Hatay’ın Antakya ilçesinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Aydın, yardıma muhtaç bir vatandaşa yardım eli uzattı.

Antakya-İskenderun karayolu Honda Kavşağı üzerinde haber merkezimizin kameralarına yakalanan görüntülerde aracına iş makinesini yüklemek isteyen ancak tek başına olduğu için kaldıramayan vatandaşa Hüseyin Aydın adlı iyi kalpli polis memuru yardım eli uzattı.

KİMSE VAR MI DEMEDİ BEN VARIM DEDİ

Depremle sarsılan kentin en yoğun bölgesi olması gerekirken depremin ardından iyice boşalan Honda kavşağı bölgesinde gün içinde vatandaşların sayısı da iyice azaldı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşın imdadına yetişen polis memurunun bu davranışı yürekleri ısıtırken, Hatay gibi depremle yıkılan bir kente böyle kamu görevlilerinin olması Hataylı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Hatay’ın geleceğine dair umutların artmasını sağlayan kahraman polis memuru Hüseyin Aydın’a gerçekleştirdiği küçük, ancak anlamlı hareketinden dolayı teşekkür ediyoruz.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.