KIZILAY’DAN ENGELSİZ BİREYLER  İÇİN PİKNİK PROGRAMI

KIZILAY’DAN ENGELSİZ BİREYLER  İÇİN PİKNİK PROGRAMI

Türk Kızılay Hatay tarafından engelsiz bireyler için düzenlenen piknik etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti.Etkinliğe Türk Kızılay Hatay Kurucu İl Başkanı Kudret Özbakış,Türk Kızılay Hatay Şube Başkan Vekili Burak Kimyon, Kızılay yönetim kurulu üyesi ve Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ateşer, Kızılay Hatay şube yönetim kurulu üyesi Yunus Emre Kanmaz, Hatay Engelli Hakları Derneği, Reyhanlı Engelliler Derneği, Defne Engelliler Derneği, Engelsiz Dünya Federasyonu Ekipleri ile engelsiz vatandaşlarımız katıldılar.

Türk Kızılay Hatay Şube Başkan Vekili Burak Kimyon yaptığı açıklamasında:”Kızılay Hatay ve Kızılay Engelsiz Ekiplerimiz olarak Hatay Engelli Hakları Derneği, Reyhanlı Engelliler Derneği, Defne Engelliler Derneği, Engelsiz Dünya Federasyonu Ekipleri ile birlikte engelsiz vatandaşlarımızla büyük bir açık hava piknik organizasyonunda bir araya geldik. Bu özel etkinlikte, engelsiz vatandaşlarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik. Programımıza sabahın erken saatlerinde güzel bir kahvaltı ile başladık. Katılımcılar, birbirinden lezzetli ikramların tadını çıkarırken sohbet etme fırsatı buldu.

Kahvaltının ardından, katılımcılara çeşitli atıştırmalıklar ve içecekler sunuldu. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde, büyük bir mangal keyfi organize ettik. Katılımcılar, mangalda pişen yemeklerin ve diğer yiyeceklerin tadını çıkarırken, açık havada olmanın keyfini sürdüler.

REKLAM ALANI

Piknik boyunca, engelli vatandaşlarımızla birlikte çeşitli danslar edip, oyunlar oynadık. Etkinlik alanında kurulan oyun stantlarında hep birlikte eğlendik ve yarışmalar düzenledik. Ayrıca, müzik eşliğinde yapılan danslarla herkes keyifli anlar yaşadı. Sohbetler, gülüşmeler ve eğlencelerle dolu bu etkinlikte, katılımcılar arasındaki dayanışma ve birliktelik duygusu güçlendi.

Bu piknik organizasyonu, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını desteklemek ve onlara moral vermek amacıyla düzenlendi. Tüm katılımcılar için unutulmaz anılarla dolu bir gün oldu. Engelli vatandaşlarımızla birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı ve neşeli gün, herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktı. Bu tür etkinliklerin, toplumumuzda engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.”ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.