İZZETTİN YILMAZ YAŞANABİLİR BİR ANTAKYA İÇİN İŞ BAŞINDA  

İZZETTİN YILMAZ YAŞANABİLİR BİR ANTAKYA İÇİN İŞ BAŞINDA  

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem felaketinin izlerini silmek ve daha yaşanabilir bir Antakya için çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. 

Depremin ilk günlerinden bu yana sahadan hiç kopmayan, sürekli vatandaşların yanında olan Başkan Yılmaz, ekipleri de 95 mahalle ve 40’ı aşkın konteyner kent çevresine seferber ederek çalışmalara ara verilmemesini sağlıyor. Başkan Yılmaz’ın direktifleri ile Altınçay Mahallesi 1. Etap TOKİ çevresinde temizlik faaliyeti gerçekleştirdi. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR

Başkan Yılmaz, Antakya’yı her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda durmadan çalışan fedakar personellere teşekkür etti. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Antakya Belediyesi olarak halkımıza hizmet için varız. Tüm imkanlarımızla halkımızın her tür ihtiyacı için görevimizin başındayız. Antakya ve Antakyalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Antakya’yı hep birlikte inşa edip, kentimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Çalışmalarda büyük emekleri olan fedakar personellerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çalışmalardan çok memnun olan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz başta olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.