KIZILAY’DAN KIRTASİYE DESTEĞİ

KIZILAY’DAN KIRTASİYE DESTEĞİ

Kızılay İskenderun şubesi görevlileri, Belen’de ilkokulundaki 500 öğrenciye kırtasiye malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdi.

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanlığı, Türk Kızılay İskenderun Çocuk Koruma Merkezi ve Türk Kızılay Belen Temsilciliği Başkanı Abdurrahman Özdemir ile birlikte Belen Şevket Çalışkan İlkokulu’nda bulunan 500 öğrenciye, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve Okul Müdürü Ahmet Dükkel’in katılımlarıyla kırtasiye seti dağıtımı gerçekleştirildi.

DAĞITIM GERÇEKLEŞTİREN YETKİLİLER İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Kızılay İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan, “Bağışçılarımızdan almış olduğumuz kırtasiye setlerimizi dağıtarak çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almalarına Türk Kızılay olarak destek sağladık” dedi. Kızılay sponsorluğunda hazırlanan kırtasiye malzemeleri dağıtım programına katılan Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ise, öğrencilerle yakından ilgilenerek, Kızılay’a katkılarından ötürü teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.