Kurtbağı Kütüphanesine kavuştu!

İskenderun Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Çocuk Hakları Gününde bu kez Arsuz’un Kurtbağı İlkokulu’nu kütüphaneye kavuşturdu.

Kurtbağı Kütüphanesine kavuştu!

İskenderun Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda Dünya Çocuk Hakları Gününde bu kez Arsuz’un Kurtbağı İlkokulu’nu kütüphaneye kavuşturdu.
İskenderun Gençlik Merkezi ve Melekler Kreş, Arsuz Kurtbağı İlkokulunda okuyan çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler çerçevesinde keyifli anlar yaşattı. Geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 5’incisini düzenledikleri kütüphane projeleriyle Arsuz Kurtbağı ilkokulunda okuyan çocukların hayallerini bu yıl Melekler Kreş desteği ile gerçekleştiren Gençlik Merkezi öğrencilerin kalbini fethetti.
Kurtbağı ilkokulu kütüphanesinin açılışına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Daire Müdürleriyle, Limak Port Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü ile müzisyen Soydan Soydaş ve yazar Cumali Miçoğulları da katılım gösterdi.Kaymakam Musa Sarı İskenderun Gençlik Merkezine teşekkür ederek böyle güzel ve anlamlı projelere öncü oldukları için tebrik etti. Melekler Kreş sahibi Nilay Doğrusöz Ünlü de böylesi yararlı bir projenin içinde yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.
Kurtbağı İlkokulu’na kazandırılan ve açılış kurdelesi kesilerek hizmete giren “Ezgi Ünlü Kütüphanesi” çocukların ve misafirlerin beğenisine sunuldu.
Soydan Soydaş’ın keyifli müzik ziyafetiyle günün güzelliğine güzellik katan Kurtbağılı çocuklar İskenderun Gençlik Merkezinin gönüllü gençleriyle doyasıya dans edip halaylar çektiler.
Üniversiteliler Sahada kendilerini geliştiriyor
Aynı zamanda yüz boyama ve ebru sanatı yapımıyla eğlenildi, el baskısı çalışmalarıyla da günü ölümsüzleştirip el izlerini kütüphaneye bıraktılar.
Yazar Cumali Miçoğulları da kitabını imzalayıp çocuklara hediye etti. Gün sonunda tüm çocuklarla birlikle pasta kesen Gençlik Merkezi ekibi, bu yıl da Melekler Kreşin desteği ile unutulmaz bir projeye imza atarak çocukları hak ettikleri kütüphanelerine kavuşturup tarifi zor bir mutluluğun mimarı oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.