PARLAR, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

PARLAR, ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP İl Başkanlığı görevinden 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa eden Hasan Ramiz Parlar, partisinin bir neferi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

İl başkanlığı döneminde başladığı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski belediye başkanlarına gönderdiği mektubu ulaştırma görevini sürdüren Parlar son olarak Yaylıca geçmiş  dönem Belediye Başkanı Ahmet Güzel’i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun mektubunu Güzel’e ileten Parlar’a İl Başkan Yardımcıları Nadir Aslan ve Erdal Karataş eşlik ettti. Başkan Parlar ziyaretiyle ilgili açıklamasında; “İl Başkan Yardımcılarım Nadir Aslan ve Erdal Karataş ile birlikte Yaylıca geçmiş  dönem Belediye Başkanımız Ahmet Güzel’i ziyaret ettik. Çok güzel bir sohbet sonrası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu takdim ettik. Değerli başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.