TOSYALI’DAN, ZAFER BAYRAMI MESAJI

TOSYALI’DAN, ZAFER BAYRAMI MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yayınladığı yazılı mesajında şunları kaydetti:

“Tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olmuştur.

30 Ağustos, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için, canları pahasına cepheden cepheye koşan, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren Aziz Türk Milletinin var oluş öyküsüdür.

Çok iyi bilinmelidir ki, Dünya var oldukça Türk Milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecek, sonsuza dek şanlı ay yıldızlı bayrağımız, bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanmaya devam edecektir. Bizler geçmişte olduğu gibi bugün de; birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu ve güvenliğimizi hedef alan tüm güçlere karşı mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.