LAF DEĞİL HİZMET ÖNEMLİ

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri, Sabahat Özgürsoy Çelik, Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Bakan Adayı İbrahim Güler, Şehir Kulubünde düzenlenen sabah kahvaltısı programına katılım sağladı.

LAF DEĞİL HİZMET ÖNEMLİ

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri, Sabahat Özgürsoy Çelik, Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Bakan Adayı İbrahim Güler, Şehir Kulubünde düzenlenen sabah kahvaltısı programına katılım sağladı. Çok sayıda vatandaşın ve iş insanlarının katılım gösterdiği kahvaltı programına Antakya Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı. Cumhur İttifakı Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’’ “Cumhur İttifakı’nın Sancağını Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak başta olmak üzere tüm İlçelerimize de dikeceğiz dedi.


Hatay’ı Marka Haline Getireceğiz
Laf değil, hizmet önemli” diyerek, hayal bile edilemeyecek projelerle Hatay’ı şahlandırmak için göreve hazır olduğunu ifade eden Güler ‘’ Açıklamış olduğumuz projeler ile Hatay’ı bir dünya markası haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve Hatay’ı hak ettiği noktaya getireceğiz. Biz 31 Mart’tan sonra parti rozetimizi çıkarıp, Hataylı rozetlerimizi takacağız ve hep beraber, istişare kültürü ile Hatay’ımızı layık olduğu yere getirmek için Bismillah diyeceğiz’’dedi. Haber: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.