OĞLU İLE KATILDIĞI YARIŞMALARDA, HAVUZDA MADALYA BIRAKMADI!

OĞLU İLE KATILDIĞI YARIŞMALARDA, HAVUZDA MADALYA BIRAKMADI!

Hatay’ın Milli yüzücüsü ve antrenörü Kamil Köseoğlu oğlu Firuz Köseoğlu ile birlikte katıldığı yarışmada yine rekorlar kırdı ve madalyaların hepsini topladı.

Kamil Köseoğlu, yaptığı açıklamada, 20 Ağustos’ta 35.Samsung Kıtalar arası yüzme yarışında 6,5km 25-27 Ağustos İstanbul Mehmet Bedreddin Arısoy Sezonu Uluslararası Masterler Kısa Kulvar yüzme Şampiyonasında; 200m sırtüstü, 100 m sırtüstü, 100 m karışık, 400m karışık, 100m kelebek, 200m kelebek yarışlarında mücadele ettiğini ve gidiği tüm yarışmalarda dereceye girerek madalya aldığını söyledi.
HAFTA SONUNDA AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞMALARINA KATILACAĞIM
Hafta sonunda İstanbul Heybeli Ada da yapılacak olan Aqumaster 2-3 Eylül Açık Deniz Yüzme yarışlarına katılacağını ifade eden Köseoğlu, “Üç hafta üst üste yarışma şerefine nail olacağım buda sporun bir cilvesi. Mücadeleniz tabiatla, rakibinizle, kendinizle olacak. Yurdumuzun denizlerinde spor turiziminin gelişimine neden olacağını sanıyorum. Yüzme sporunu gelişimine önderlik eden master yüzme ailesi her türlü övgüye layıktır. Çünkü onlar gönüllü yüzme elçileridir. Yurdun her köşesinde bulunan bu sporculara her İlin yetkilileri sahip çıkarsa bu saygıdeğer insanlar ikinci baharını yaşayacaktır. Spor sağlıktır” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.