Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu yerel seçimlere günler kala zafer ziyaretlerine başladı

Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu yerel seçimlere günler kala zafer ziyaretlerine başladı. Bu kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda vatandaşın yoğun ilgi ve alakasına hayran kalan Hacıoğlu’na vatandaş şimdiden elini uzatmış durumda. Yerel seçimlere az bir zaman kala Hacıoğlu hem ziyaretlerini sürdürüyor, hem de sosyal medya da paylaşımlarını yapıyor.

FİDANLIK, AZGINLIK, BAYIR MAHALLERİNE ZİYARET

Sosyal medya paylaşımlarında “Fidanlık mahallemizde bulunan vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip hayır dualarını aldık. Kıymetli hemşerilerimize bizlere teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Azgınlık mahallemizde Sn. Hacı Mustafa Güngör’ün misafiri olduk. İlgilerinden dolayı kendisine ve ailesine teşekkür ederiz. Bayır mahallemizde Sn. Hamis Demir’in evine misafir olduk. İlgilerinden dolayı kendisine ve ailesine teşekkür ederiz.”  ifadelerini kullandı.

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.