ARSUZ, ‘MİSS ARSUZ’ İLE DAHA TEMİZ

ARSUZ, ‘MİSS ARSUZ’ İLE DAHA TEMİZ

‘Daha temiz bir Arsuz’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Mis Arsuz Gönüllüleri, 17 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri temizlik hareketinde güçlerini Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve öğrencilerle birleştirdi.

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve belediyenin desteği, Arpaçiftlik İlkokulu ve Uluçınar İlkokulu öğrencilerinin de katılımıyla sahilde çöp toplama hareketini Dünya Temizlik Günü’nde sürdüren Mis Arsuz Gönüllüleri, çevre duyarlılığına bu kez Arsuz yazarak dikkat çekti. Şapka ve eldiven takarak öğrenciler ve gönüllülerle birlikte kıyı şeridindeki atık çöpleri tek tek toplayıp, çöp torbalarına atan Kaymakam Gökpınar, etkinliğin sonunda öğrencilerle şapkalarını havaya fırlatarak hem renkli görüntüler oluşturdu, hem de çevre konusunda öğrencilerde farkındalık yarattı.

ÇÖPLERLE ARSUZ YAZDILAR

Miss Arsuz Platformu Başkanı Rahel Butros, daha temiz bir çevre için sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini belirtirken, 17 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliğinde de kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Gökpınar’a ayrıca teşekkür etti. Arsuz’u ‘Mis’ gibi yapmanın ve doğaya sahip çıkmanın burada yaşayan herkesin görevi olduğunu vurgulayan Butros, ‘Temiz şehir Arsuz’ ve daha yaşanılabilir bir çevre hedefiyle gelecek nesillere güzel bir Arsuz bırakmak istediklerini ve bu farkındalığın gelecek nesillere de aktarılması temennisiyle  öğrencileri de etkinliğe dahil ettiklerini söyledi. Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar da, ilçenin doğa harikası olduğunu ve bu güzelliklerin kıymetinin bilinerek geleceğe taşınması gerektiğini belirterek, keyifli vakit geçirdiği öğrencilere temiz çevrenin geleceğimiz ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Daha sonra topladıkları çöpleri siyah torbalarda biriktirerek sahilden ayrıştıran gönüllüler, öğrenciler ve Kaymakam Gökpınar’ın “Arsuz” yazısı havadan görüntülendi. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.