MEHMET DÖNMEZ SÖZÜNÜ TUTTU

MEHMET DÖNMEZ SÖZÜNÜ TUTTU

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta kutlanan İskenderun’a Türk askerinin girişi vesilesiyle düzenlenen festival için verdiği Atatürk Anıtı’nı festivale yetiştireceği sözünü tuttu.

Başkan Dönmez, haftalar boyunca gece gündüz belediye çalışanlarıyla birlikte sahada çalıştı. Atatürk Anıtı’nı festivale hazır hale getirerek geçtiğimiz hafta düzenlenen muhteşem festivalin gerçekleşmesini sağladı.Etkinlikler kapsamında konserler, çocuk şenlikleri, gastronomi etkinliği ve yöresel şairlerin şiir ve türkü dinletileri gibi çeşitli aktiviteler düzenlendi. İskenderunlular, üç gün boyunca keyifli vakit geçirip gönüllerince eğlendi.

Başkan Mehmet Dönmez’in gösterdiği çaba ve liderlik sayesinde hem Atatürk Anıtı’nın tamamlanması hem de etkinliklerin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün oldu. İskenderun halkı tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Dönmez, odaklandığı işte gösterdiği performansla takdir topladı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.