ÜLKEMİZİN YENİDEN İNŞASINDA ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

ÜLKEMİZİN YENİDEN İNŞASINDA ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Kendisi de eğitimci olan Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Deli, yaşanan deprem felaketinden sonra ülkemizin yeniden yapılanmasında öğretmenlere büyük görevler düşeceğini belirttiği mesajında şöyle dedi : “İyi bir gelecek inşa edilmesi noktasında öğretmenler en az aile kadar ehemmiyetli bir görev üstlenmiştir.

İnsan, hayatını idame ettirmek ve kendini bir yerde konumlandırmak için öğrenmeye muhtaçtır. İlk eğitimini ailesinden alan çocuklar daha sonra öğretmenlerinin vereceği eğitimle şekillenip kendini geleceğe hazırlamaktadır. İşte bu noktada değerli öğretmenlerimiz gençlerin gelecekte vatanına, milletine hayırlı olması ve iyi yerlerde bulunmasında önemli bir görev üstlenmektedir.

Öğretmenlerimiz geleceğimizi bizlere aydınlatan birer ışık olmakta, gençlerin iyi bir yaşama sahip olması için kendi yaşamından fedakârlık eden birer neferdir. Çağımızın en büyük felaketlerinden biri olan deprem felaketinden sonra ülkemizin inşaasında yine siz kıymetli meslektaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Gelecek nesilleri yine hep beraber yetiştireceğiz. Sizlerin bu fedakarlığına, emeklerine bizim de öncelikle saygıyla ve onlara vereceğimiz değerle karşılık vermemiz gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetin yüzüncü yılında gelecek yüzyılların inşası için fedakârlık gösteren kıymetli öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum, tüm şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.