MEHMET YALÇIN’IN YOL ATAĞI SÜRÜYOR

MEHMET YALÇIN’IN YOL ATAĞI SÜRÜYOR

Yayladağı’nı bir uçtan bir uca hizmetlerle kaplamaya devam eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Şenköy Mahallesi’nin yolunda da çalışma başlattı.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan Şenköy’ün Hanyolu Mahallesi ile birleştiği yolda başlayan çalışma ile Hanyolu-Akgedik-Şenköy yolu sahti kaplaması gerçekleştirilecek. Yol çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Yalçın, ekiplere kolaylıklar diledi.

“YAYLADAĞI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Yol incelemesinin ardından açıklama yapan Başkan Yalçın; “Hanyolu-Akgedik-Şenköy yolu sahti kaplamasına başlandı. Başkan Yardımcımız Cemil Ceylan ile birlikte, Akgedik Mevkii yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Yakın zamanda Hırbi mevkii ve Mağara Kümeevler bölgelerinde de yol yapım çalışmaları başlayacaktır. Katkılarından dolayı Hatay Valimiz Mustafa Masatlı ve Milletvekilimiz Adem Yeşildal’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mahallelerimize ve Yayladağımıza hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.