ŞAHİN’DEN ÖZEL AFET BÖLGESİ TEPKİSİ

ŞAHİN’DEN ÖZEL AFET BÖLGESİ TEPKİSİ

CHP 27. Dönem Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, depremin üstünden 9 ay geçtiğini, sorunların hala devam ettiğini, HATAY’IN ÖZEL AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMESİ gerektiğini belirterek önlemlerin alınması için hükümeti göreve davet etti.

“HATAY HALA YARDIM BEKLİYOR” diyerek ilk andan itibaren Hatay’ın zor durumda olduğunu vurgulayan CHP 27. Dönem Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Karadeniz Ereğli Bölgesi’ndeki sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kayıplarının artmamasını temenni ediyorum. Genel Hayata Etkili Özel Afet Bölgesi ilan edilmesi kararını da yerinde buluyor, iktidarın bu konuda anında önlemler almasının önemine bir kez daha dikkat çekmek istiyorum.

ANCAK HATAY’IMIZ DA HALA YARDIM BEKLİYOR!

Depremin üstünden 9 ay geçti ama sorunlar hala devam ediyor: Hatay’da yollar delik deşik, okullar yıkık eğitim sıkıntılı, Hastane yok, doktor yok sağlık hizmetine ulaşmak zor, Barınma, banyo, tuvalet sorunu devam ediyor, Kalıcı konutlar tamamlanmadı, iş, istihdam hala büyük sorun, temiz suya ulaşılamıyor, Bulaşıcı hastalık konusunda sorunlar devam ediyor, Enkaz yıkımlarında ortaya çıkan asbest vb risklerle halk sağlığı tehdit altında, Çiftçi, esnaf, sanayici perişan, yarınını göremiyor. Hataylı hemşehrilerimiz umutsuz, karamsarlık içinde, Hatay’ın sahipsiz ve unutulmuş hissediyorlar. Hatay’a üvey evlat muamelesi yapılıyor. Hatay özel afet bölgesi ilan edilmelidir. Yıllarca söyledik; Hatay öncelikli yatırım kapsamına alınsın diye. Şimdi şehrimizin buna daha çok ihtiyacı var. Hızlıca toparlanmak, toparlanmamız için Hatay’ı görmezden gelmeyin!” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.