MHP DEFNE İLÇE TEŞKİLATI ARALIK AYI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPTI

MHP Defne Teşkilatı Aralık Ayı Olağan Yönetim Kurulu toplantısı yaptı.

MHP DEFNE İLÇE TEŞKİLATI ARALIK AYI OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPTI

MHP Defne Teşkilatı Aralık Ayı Olağan Yönetim Kurulu toplantısı yaptı. Toplantıya MHP İlçe Başkanı Ferit KAPLAN, Başkan Yardımcıları Kemal MENGÜLLÜOĞLU, Necmeddin YEŞİLÇINAR, MHP Defne Kadın Kolları Başkanı Mehtap YASİNOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN, ” 2019 yılını Teşkilat olarak Defne İlçemizin nerdeyse 37 mahallesini ziyaret edip istişarelerde bulunduk. Mahalle Muhtarları başta olmak üzere, Okul, Dernek, Esnaf, İş adamları ve devlet kurumları ziyaretleri gerçekleştirdik. Tüm ziyaretlerimiz samimi ortamlarda ve yoğun ilgiyle gerçekleşmektedir. Bu faaliyetlerimizde yanımızda yer alan tüm Yönetim Kurulu üyeleri ve partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca; bizi ağırlayan, tüm Defnelilere, muhtarlarımıza vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Son aylarda Defne’li vatandaşlarımızın partimize olan yoğun ilgisine hepimiz şahidiz. Ayrıca; Partimize üye olmak için müracaat eden vatandaşlarımızın sayısında da ciddi bir artış gerçekleşmiştir. Kapımız vatanını milletini bayrağını seven herkese açıktır. 2020 yılında da temiz, dürüst yardımsever ve ilgili bir siyaset anlayışı ile Halkımızla istişarelerimiz devam edecektir. Defnemizin gelişimine ve ilerleyişine katkı sağlayacak her türlü toplantı ve istişarelere devam edeceğiz” dedi. Başkan KAPLAN 2020 yılı faaliyet planı için de şunları söyledi: “ Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ, Genel Merkezimiz ve Hatay İl Başkanımız Sayın Murat ADAL’ın verdiği kararlar doğrultusunda hareket ediyoruz ve bu anlayışla 2020 yılında da hizmet ve istişarelerimize devam edeceğiz.“ dedi. Toplantıda ilçe Yönetim Kurulu’nun bugüne kadar yapılan faaliyetleri görüşüldü. Ardından 2020 senesi aylık faaliyet planlaması ve eylem planlamaları istişare edildikten sonra İlçe Başkanı Ferit Kaplan toplantıya katılan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.