MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN: TÜRK YOKSA TÜRKİYE DE YOKTUR!

MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN: TÜRK YOKSA TÜRKİYE DE YOKTUR!

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, “Türkiyeli-Türk” söylemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çirkin: “Türkiyeli diyecekmişiz…Türk yoksa Türkiye de yoktur.“ dedi.

TÜRK DEMEYİN DİYORLAR

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Anadolu’yu Müslümana yurt yapan biziz. Sadece biz değil, bize gelen Müslüman da huzuru burada buluyor. Şimdi bize kendinize TÜRK demeyin diyorlar. Türkiye’li diyecek mişiz… Türk yoksa Türkiye de yoktur.

REKLAM ALANI

KARŞI IRKÇILIK YAPMADIK, YAPTIRMAYIZ

Üstelik bunu sözde İslamcılar en çok yapıyor. İslamcılık İslam’a hizmet eden bir milleti aşağılamak mıdır? Kusura bakmayın. Siz kendinize istediğinizi diyebilirsiniz. Biz kendimize Türk diyeceğiz ve bu kıyamete kadar sürecek. Ancak günü gelince kıyametten evvel kıyameti siz yaşayacaksınız. Biz kimseye karşı ırkçılık yapmadık, yaptırmayız. Dili, dini, mezhebi, ne olursa olsun herkesle kardeşiz. Aynı vatanın eşit sahipleriyiz ama bir avuç soysuz bunu bozmak istiyor. Bozmayacağız, bozdurmayacağız, ama birlikte hesap sormayı da unutmayacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.