ALTINÖZÜ DEPREMZEDELERİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYOR

ALTINÖZÜ DEPREMZEDELERİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLIYOR

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında nüfusun arttığı Altınözü’nde depremzedeler için hızlı biçimde yapılan konteyner kentler farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Hatay Valiliği, Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi ve AFAD işbirliği ile hazırlanan 6 konteyner kentte yaşam sorunsuz bir biçimde devam ediyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre koordinesinde çalışmaların tam gaz devam ettiği konteyner kentlerde depremzedeler için A’dan Z’ye tüm hizmetler kusursuz bir biçimde yürütülüyor. Her bir detayın en ince biçimde düşünüldüğü konteyner kentlerde depremzede aileler mutlu ve umutlu bir biçimde hayatlarını sürdürüyorlar.

ZÜMRE: ÇALIŞMALARIMIZ İLK GÜNKÜ HASSASİYETLE SÜRÜYOR

Altınözü’nde bulunan konteyner kentler için “Bir konteyner kentten çok daha fazlası” ifadesini kullanarak sözlerine başlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre açıklamasında: ”Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın talimatları ile mesai mefhumu gözetmeksizin depremzedeler için başarılı çalışmalara imza atan Kaymakamımız Mehmet Sert’in direktifleri doğrultusunda kusursuz bir biçimde kurduğumuz konteyner kentlerimiz 1 yıldır ailelerimizi ağırlamaktadır. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte ilk andan itibaren çalışmaları yerinde takip ettiğimiz Konteyner kentlerimizde alt yapıdan elektrik tesisatlarına, Su tesisatlarına, çevre düzenlemesine, Güvenlik hizmetlerine varıncaya kadar her bir ayrıntı büyük bir titizlik ile yapılmış olup hiçbir konteynerimizin yağmurlarda en ufak biz sızıntı almaması da ne denli başarılı bir çalışma olduğunun kanıtıdır. Kaçak akım sigortalarımız yine en kaliteli markalardan tercih edilmiştir.

ÇOCUKLARIMIZA SPOR EKİPMANLARI SUNUYORUZ

Ayrıca yağmurların başlaması ile birlikte depremzedelerimizden gelen talepler doğrultusunda tüm konteynerlerimize en kaliteli malzemeden sundurmalarımız hızlı bir biçimde monte edilmiştir. Konteyner kentlerde yaşayan ailelerimiz sık bir biçimde ziyaret edilerek sorunları dinlenmekte ve çözüm odaklı hizmetimizle en kısa sürede çözüme kavuşmaktadır. Yine depremin en çok etkilediği kesim olan çocuklarımız için de tüm detaylar düşünülmüştür. Zaman zaman şahsım çocuklar ile bir araya gelerek onlarla spor faaliyetlerinde bulunuyor ve onlara spor ekipmanları hediye ediyorum. Altınözü olarak depremzedelerimizin en uygun ortamda konaklamaları adına elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içerisindeyiz. İlk günden itibaren büyük bir titizlik ile faaliyetlerimizi koordine eden Hatay Valimiz Mustafa Masatlı’ya, Altınözü Kaymakamımız Mehmet Sert’e, Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya, AFAD yöneticilerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor, Çalışmalarımızın ilk günkü hassasiyet içerisinde devam ettiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.